Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده تربت حیدریه ، مه ولات و زاوه در مجلس شورای اسلامی گفت: طرح پرداخت اعتباری کمک معیشتی به ۷دهک پایین جامعه به منظور تضمین و عدالت غذایی از اواخر مهر ماه اجرا خواهد شد.

محسن زنگنه در گفتگو با قدس آنلاین اظهار کرد: مجلس یازدهم با درک وضعیت فعلی جامعه و فشاری که تورم بر دهک های پایین جامعه وارد می کند، طرح پرداخت  اعتباری کمک معیشتی به منظور تضمین و عدالت غذایی را از ابتدای فعالیت خود مطرح کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
وی با بیان اینکه تورم باعث شده است دهک های نیازمند در کشور از ۳ دهک به ۷ دهک افزایش پیدا کنند، تصریح کرد: این طرح پس از وصول در صحن علنی مجلس به کمیسیون برنامه و بودجه ارجاع شد و طی یک هفته جلسات فشرده در این کمیسیون در مورد منابع، نحوه اجرا و دهک های مورد حمایت   بررسی های لازم انجام شد و جمع بندی نهایی صورت گرفت. نماینده تربت حیدریه؛ مه ولات و زاوه در مجلس شورای اسلامی افزود: به منظور هماهنگی در زمینه اجرا،  با دولت و رئیس سازمان برنامه وبودجه جلساتی نیز برگزار شد اما متاسفانه آقای نوبخت در زمینه تامین منابع لازم برای اجرای این طرح علی رغم پذیرفتن نیاز دهک های پایین به حمایت غذایی ،  همراهی لازم را انجام نمی دهند این در حالی است که انتظار می رفت دولت و بویژه سازمان برنامه وبودجه  راهکارهای اجرای این طرح را به مجلس و کمیسیون برنامه وبودجه پیشنهاد می دادند. وی با اشاره به اینکه هر هفته یکی از جلسات کمیسیون برنامه وبودجه با نماینده های دولت به نحوه اجرای این طرح اختصاص داشت، ادامه داد: در جلسه هفته قبل این کمیسیون به  نماینده های دولت اعتراض قاطع صورت گرفت که چرا در زمینه  تامین منابع مالی اجرای این طرح تعلل می کنند که پاسخ هایی نظیر نبود منابع را مطرح کردند. زنگنه افزود: استدلال مجلس در پاسخ به اظهارات نماینده های دولت این بود که چرا وقتی دولت تصمیم می گیرد هزینه های خود را افزایش دهد با مجلس هیچ گونه مشورتی نمی کند و به صورت خودسر عمل می کنند اما در مقابل اجرای این طرح جبهه می گیرد و کمبود منابع را مطرح می کند. وی تصریح کرد: گلایه مجلس این است که دولت در زمینه اجرای طرح های هزینه ای  یک بام و دو هوا عمل می کند به طوری که درباره طرح های مدنظر خود به هر شیوه ای از جمله فروش اوراق ، استقراض از بانک مرکزی و شرکت های دولتی منابع آن را تامین می کند اما در مورد طرح هایی که از جانب مجلس بیان می شود بهانه تراشی می کند.   عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس افزود:   دولت برای افزایش حقوق بازنشستگان که حدود ۴۰ هزار میلیارد تومان بارهزینه ای دارد منابع را به شیوه های مختلف و بدون دریافت مجوز از مجلس تامین می کند اما برای اجرای این طرح که نهایتا ۵هزار میلیارد تومان هزینه در بردارد تعلل می کند . زنگنه با اشاره به اینکه اجرای این طرح حداکثر از اواخر مهرماه سال جاری آغاز خواهد شد،    ادامه داد: به هرحال به دولت این فرصت داده شده است که از تعطیلات دوهفته ای جلسات علنی مجلس استفاده کند و پیشنهادات و راهکارهای خود را جهت اجرای طرح تضمین غذایی و خرید کالاهای اساسی برای دهک های پایین تا ۱۵شهریور ماه به مجلس ارائه کند زیرا در غیر این صورت از این تاریخ که جلسات علنی مجلس مجددا آغاز خواهد شد کمیسیون برنامه و بودجه از اختیارات خود استفاده خواهد کرد و محل و شیوه اجرای این طرح را نهایی و به صحن علنی خواهد برد. وی با بیان اینکه صحبت های دولت با  عمل به آنها در برخی زمینه ها تناسب و همخوانی ندارد، افزود: دولت باید این واقعیت را بپذیرد که ۷دهک پایین جامعه در تامین اقلام اساسی نظیر گوشت، برنج، حبوبات با مشکلات جدی مواجه هستند. زنگنه ادامه داد: منابعی نظیر افزایش بسیار جزئی حق گمرک کالاهای وارداتی ، دریافت کارمزد  از تراکنش های مالی بالای ۱میلیارد تومان و چند گزینه دیگر به دولت پیشنهاد شده است اما در مقابل هر کدام از آنها دلایلی را مطرح می کند .

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: زنگنه دولت مجلس شورای اسلامی کالای اساسی کمیسیون برنامه برنامه وبودجه اجرای این طرح اجرای طرح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۴۸۴۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان برنامه مکلف به بستن حساب‌های فرعی دستگاه‌ها شد

رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس گفت: طبق مصوبه این کمیسیون، سازمان برنامه و بودجه موظف شد با هماهنگی بانک مرکزی، ساز وکاری برای تضمین بازپرداخت تسهیلات حساب‌های فرعی طراحی کرده و طی توافق با دستگاه و بانک‌های عامل، امکان بستن حساب‌های فرعی را فراهم کند. - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه پارلمانی خبرگزاری تسنیم، حجت‌الاسلام نصرالله پژمان‌فر رئیس کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی با اشاره به جلسه اخیر این کمیسیون درباره آخرین وضعیت اجرای حساب واحد خزانه گفت: در این جلسه وزارت بهداشت، درمان آموزش پزشکی موظف شد تا پایان اردیبهشت سال 1403 درخواست انتقال حساب‌های فرعی مسدود شده به انضمام اطلاعات کامل حساب را به بانک مرکزی ارسال کند. همچنین تمام حساب‌های فرعی که در حال حاضر بدون موجودی هستند را به طور کامل ببندند.

وی ادامه داد: وزارت نفت نیز موظف شد تا پایان اردیبهشت سال 1403 اطلاعات کامل حسابهای فرعی که مجوز از شورای عالی امنیت ملی دارند را به بانک مرکزی و دیوان محاسبات ارائه دهند. درخواست انتقال تمام حساب‌های فرعی بدون مجوز از شورای عالی امنیت ملی را نیز به انضمام اطلاعات کامل حساب به بانک مرکزی ارسال نماید.

رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس اضافه کرد: سازمان برنامه و بودجه موظف شد تا پایان اردیبهشت سال 1403، با هماهنگی بانک مرکزی، ساز وکاری برای تضمین بازپرداخت تسهیلات حساب‌های فرعی طراحی کرده و طی توافق با دستگاه و بانکهای عامل، امکان بستن حساب‌های فرعی را فراهم کند. بانک مرکزی نیز موظف است حداکثر تا 1403/02/20، در راستای ایجاد امکان رصد و کنترل حساب‌های فرعی غیر مجاز دستگاههای اجرایی، دسترسی به سامانه سیاح بانک را برای خزانه داری و دیوان محاسبات فراهم کند.

حجت الاسلام پژمان فر بیان کرد:دیوان محاسبات کشور موظف است با تشکیل کارگروهی متشکل از نمایندگان بانک مرکزی، وزارت اقتصاد، خزانه داری کل کشور، سازمان برنامه و بودجه، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، وزارت نفت و در صورت صلاحدید نمایندگان بانکهای عامل بر حسن اجرای مصوبات این جلسه نظارت کند. وضعیت اجرای حساب واحد خزانه در سازمان بیمه سلامت را مشخص کرده و گزارش آن را به این کمیسیون ارسال کند.

نماینده مشهد گفت: دیوان محاسبات باید تا تاریخ 1403/03/05 گزارشی کامل از نتایج اجرای مصوبات این جلسه و وضعیت نهایی اجرای حساب واحد خزانه به کمیسیون اصل نود ارسال کند.

انتهای‌پیام/

دیگر خبرها

  • سه رکن اساسی برای اجرای سیاست های توسعه دریامحور
  • سازمان برنامه مکلف به بستن حساب‌های فرعی دستگاه‌ها شد
  • پرداخت ۱.۵ میلیارد دلار ارز ترجیحی برای واردات کالاهای اساسی
  • عضو کمیسیون فرهنگی مجلس: دولت در زمینه کتاب‌خوانی خدمات خوبی به روستاها ارائه کرده است
  • خبر جدید یک نماینده مجلس در خصوص اصلاح سیاست‌های ارزی/ دولت و مجلس به توافق رسیدند؟
  • آغاز طرح هوشمندسازی تامین و توزیع گوشت در چهارمحال وبختیاری
  • غیربومی بودن مدیران یکی از اساسی ترین مشکلات البرز است
  • قیمت کالاهای اساسی؛ گوشت چند شد؟ +جدول
  • این دو کالای اساسی مشمول ارز ترجیجی شد
  • ۲ کالای اساسی برنج و روغن مشمول ارز ترجیجی شد