Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار منطقه ۲۰ از مهمترین برنامه‌های خود برای توسعه عمرانی و فرهنگی در این منطقه سخن گفت.

به گزارش خبرگزاری برنا تهران؛ سید محمدناظم رضوی شهردار منطقه ۲۰ تهران گفت: شهرری به سبب ویژگی‌های اصیل، تاریخی و هویتی، از هزاران سال قبل، در آسمان میراث فرهنگی کشور می‌درخشد، حتی بسیاری از ظرفیت‌های اصیل این منطقه، پیش از پیدایش تهران وجود داشته است‌.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ناظم رضوی افزود: سرمایه‌های فرهنگی، معنوی و اجتماعی شهرری، شورای‌شهر و شهردار تهران را بر آن داشت تا توجه ویژه‌ای به این منطقه داشته باشند،به طوری‌ که آقای زاکانی در اولین دیدارهای منطقه‌ای خود در شهرری حاضر شد.

او با بیان اینکه در بازدید شهردار تهران، ۱۶ مصوبه مهم برای شهرری تدوین شد، عنوان کرد: بسیاری از مشکلات فعلی شهرری اصلا در شئونات ساکنان محترم این منطقه نیست و یکی از دغدغه‌های اصلی مردم وجود یک فضای تفریحی و اسکان خوب برای گذراندن اوقات فراغت و همچنین فضای سبز وسیع است.

او افزود: براساس مصوبات، قرار است در مجاورت بزرگراه امام‌علی(ع) و کوهپایه‌های زیارتگاه بی‌بی شهربانو، فضایی به وسعت ۱۵ هکتار به عنوان بام شهرری احداث شود. همچنین کارخانه سیمان ری واقع در مسیر شمال به جنوب بزرگراه امام‌علی، به پاتوق نخبگان دانش‌بنیان و موزه صنعت تبدیل خواهد شد.

ناظم رضوی با اشاره به مسیر دسترسی به پارک جنگلی در کوهپایه بی‌بی شهربانو گفت: مردم می‌توانند با استفاده از خط ۶ متروی تهران به این مجموعه تفریحی دسترسی پیدا کنند.

شهردار منطقه 20 درباره انتقاد شهروندان شهرری نسبت به معضل موش در این منطقه، بیان کرد: وجود موش ساکنان تمامی مناطق تهران را آزار می‌دهد و طی گفت‌وگو با معاونت خدمات شهری شهرداری تهران، بنا شد برنامه‌های ویژه برای حل این معضل پیش‌بینی شود و شهرداری‌های مناطق هم با همکاری پیمانکاران، این مسئله را به طور ویژه پیگیری کنند.

او در مورد  وضعیت نابسمان آسفالت خیابان‌ها و معابر شهرری گفت: ۱۰ هزار تن آسفالت برای اصلاح معابر شهرری اختصاص یافته است که در صورت مساعد بودن هوا انجام خواهد شد.

ناظم رضوی در خصوص خواسته یکی از شهروندان برای نصب سرعت‌گیر، گفت: نصب سرعت‌گیر به عهده پلیس راهور است، اما از طریق معاونت ترافیک پیگیر این موضوع خواهیم بود‌.

او در ادامه درباره برنامه‌های شهرداری برای توسعه گردشگری در شهرری توضیح داد: هفته گذشته جلساتی با سازمان‌های مردم‌نهاد و فعالان حوزه گردشگری داشتیم که توسعه ظرفیت‌های تاریخی و معنوی شهرری از سرفصل‌های گفت‌وگوهای ما بود.

شهردار منطقه 20 تاکید کرد: بنده و همکارانم در بدنه شهرداری، با کلید واژه نوکری مردم که توسط آقای زاکانی مطرح شد، سعی داریم که طعم شیرین توسعه را به مردم بچشانیم.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: شهردار منطقه 20 شهردار منطقه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۱۶۸۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقای راه های سیستان و بلوچستان

تین نیوز

دبیر شورای هماهنگی راه و شهرسازی استان سیستان و بلوچستان گفت: ارتقای تمامی محورهای این استان به بزرگراه نیازمند حداقل حدود ۳۰ هزار میلیارد تومان اعتبار است.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، عطاء الله اکبری افزود: طول کلی کریدورهای اصلی استان یک هزار و ۵۵۸ کیلومتر است که تاکنون در این مسیرها ۶۲۸ کیلومتر بزرگراه احداث شده است و همچنین در حال حاضر عملیات ساخت ۴۹۸ کیلومتر باند دوم نیز در حال انجام است.

اکبری با اشاره به اهمیت بزرگراه در توسعه این استان گفت: هم مرز بودن این استان با کشورهای پاکستان و افغانستان در شرق از یک سو و دسترسی به آب های آزاد دریای عمان در جنوب از سوی دیگر بهره مندی از منطقه آزاد تجاری صنعتی چابهار، منطقه ویژه اقتصادی سیستان و بازارچه های مرزی در طول نوار مرزی راه را برای نقش آفرینی استان در تجارت، ترانزیت خارجی و مبادلات مرزی فراهم ساخته اما راه های این خطه بویژه محور چابهار میلک در تراز این میزان ترانزیت نیست و برای تسهیل در تجارت توسعه شبکه بزرگراهی استان حائز اهمیت است.

وی بیان کرد: بهبود وضعیت راه های ارتباطی در سیستان و بلوچستان تضمین کننده اقتصاد این منطقه است زیرا باعث تسریع حمل و نقل جاده ای و ارتباط تجاری ترانزیتی مثبت با کشورهای همسایه به ویژه افغانستان و پاکستان می شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • ماجرای بستن تسمه روی ستون پل میرداماد چه بود؟
  • بازسازی‌ کانال آب‌های سطحی بزرگراه یادگار امام (ره) 
  • ارتقای راه های سیستان و بلوچستان
  • برتری تیم دانشجویی کرسی آزاداندیشی واحد یادگار امام در دور نخست مرحله کشوری
  • روز عجیب شورای ششم؛ گریه چمران برای وحدت!
  • بازدید منتخب مردم قزوین- البرز و آبیک از جاده الموت- تنکابن
  • کارگران ستون فقرات تولید هستند
  • اقراریان: درباره ممانعت از حضور عضو شورای شهر در منطقه ۱۷ شهردار تهران پاسخ دهد
  • کمالشهر صاحب بیمارستان جدید می‌شود
  • آغاز عملیات احداث پل دوربرگردان شمال به شمال بزرگراه شهید چمران